Fakta om congo

Congo – Globalis

Congo

13. mar. 2019 — Nøgletal og fakta ; Hovedstad. Brazzaville ; Etniske grupper. Congolesere 48%, sangha 20%, m’bochi 12%, teke 17%, europæere/andre 3% ; Sprog.

Efter at have opnået uafhængighed, har den tidligere franske koloni, Congo, været styret af militærregimer. Olie og tømmer giver landet store indtægter, men flertallet af befolkningen lever i fattigdom. Splittelsen og skaderne fra borgerkrigen præger stadigvæk landet.

Demokratiske Republik Congo – Wikipedia

Demokratiske Republik Congo – Wikipedia, den frie encyklopædi

Demokratiske Republik Congo er med sine 2.345.410 km², verdens 12. største land og det andetstørste i Afrika. Landet ligger i Centralafrika og grænser til …

Congo – Den Store Danske – lex.dk

Congo | lex.dk – Den Store Danske

Congo er en bred, langstrakt landstribe på nordsiden af Congofloden og dens biflod Oubangui. Størstedelen er meget tyndt befolket, og hovedstaden Brazzaville …

Congo er en republik i Centralafrika, og var tidligere en del af kolonien Fransk Ækvatorialafrika. En overgang benyttedes navnet Fransk Congo eller Congo-Brazzaville, begge for at skelne landet fra det større og mere kendte naboland Belgisk Congo (det nuværende Den Demokratiske Republik Congo). Congo er en bred, langstrakt landstribe på nordsiden af Congofloden og dens biflod Oubangui.

Den Demokratiske Republik Congo – Den Store Danske – lex.dk

Den Demokratiske Republik Congo | lex.dk – Den Store Danske

Den Demokratiske Republik Congo er arealmæssigt et af de største lande i Afrika. En stor del af landet udgøres af Congobækkenet, et småbakket slettelandskab …

Den Demokratiske Republik Congo er en republik i Centralafrika. Landet fik sit nuværende navn under omvæltningerne i 1997. Undertiden omtales landet som Congo (Kinshasa) for at skelne det fra nabolandet Congo (Brazzaville). Den Demokratiske Republik Congo er generelt tyndt befolket, og bortset fra minedrift foregår hovedparten af landets økonomiske aktivitet omkring hovedstaden Kinshasa.

Congo, Den Demokratiske Republik – Leksikon.org

Congo, Den Demokratiske Republik

Congo, (tidl. Zaire) er beliggende i hjertet af det afrikanske kontinent, dækker størstedelen af Congoflodens bækken; En smal landstribe giver adgang til …

Den Demokratiske Republik Congo – Fakta og statistikker

Den Demokratiske Republik Congo – Fakta og statistikker – Nyheder fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige

Fakta og statistikker. Close. Verdensomspændende kirke; Select a Continent; Afrika; Select a Region; Den Demokratiske Republik Congo.

DR Congo – et land i konflikt | Læger uden Grænser hjælper

Mange års konflikt og borgerkrig har haft en alvorlig indvirkning på sundhedssystemet i Afrikas næststørste land, Den Demokratiske Republik Congo (DR …

Mange års konflikt og borgerkrig har haft en alvorlig indvirkning på sundhedssystemet i Afrikas næststørste land, Den Demokratiske Republik Congo (DR Congo).

Alt du skal vide om Congo – Feriespotter

Congo er hjemsted for mange forskellige etniske grupper, herunder Kongo-, … Der er mange ting at se og gøre som turist i Congo. … Fakta om Congo:.

Congo (Demokratisk) – GeoTema

Leksikon artikel om Congo (Demokratisk) med fakta, statistik, hydrotermfigur, erhvervsfodeling, befolkningspyramide og printark til undervisning.

Keywords: fakta om congo