Pizza deli

Pizza Deli: Homepage

Homepage – Pizza Deli

Nysgerrigheden tog til, da jeg begyndte at bage pizzaer. Rejsen fortsatte i København, hvor jeg blev ansat ved Pizza Huset (populært pizzeria), hvor jeg de …

Pizza Deli Nexø – Menu, priser, anmeldelser af restauranten

Pizza Deli Nexø – Startside

Her på vores side kan du følge med i hvad der sker hos os. Vi laver pizza, friskbagte sandwich og… Toldbodgade 3, 3730 Nexø.

Her på vores side kan du følge med i hvad der sker hos os. Vi laver pizza, friskbagte sandwich og… Toldbodgade 3, 3730 Nexø

Pizza Deli Rønne – Facebook

Pizza Deli Rønne, Rønne. 920 likes · 23 talking about this · 17 were here. Vi laver frisk bagte pizzaer, sandwich og pasta retter.

Pizza Deli Nexø – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Pizza Deli Nexø, Nexø: Se 10 objektive anmeldelser af Pizza Deli Nexø, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Pizza Deli Nexø – Destination Bornholm

Vores mål er, at integrere de lækre Bornholmske og Italienske råvarer sammen med den sprøde dej, så man får en perfekt afbalanceret sprød pizza.

Pizza Deli (@pizza_deli_dk) • Instagram photos and videos

Pizza Deli. Vores mål er, at integrere de lækre Bornholmske og Italienske råvarer sammen med den sprøde dej, så man får en perfekt afbalanceret sprød pizza.

Pizza Deli ApS, Nexø | firma | krak.dk

Kontaktinformation på Pizza Deli ApS Nexø, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Pizza Deli ApS · 10-20 ansatte – Paqle

Pizza Deli ApS blev etableret i 2020 og har adresse i Nexø. Se regnskabet, som i 2021 viste en bruttofortjeneste på DKK 1,2 mio., samt nyheder og fakta.

Nu kommer Pizza Deli til Aakirkeby – Bornholms Tidende

Nu kommer Pizza Deli til Aakirkeby

30. jun. 2022 — Det bliver det tredje pizzeria i rækken, at Jeremy Bersier sætter gang i, når han den 12. juli åbner Pizza Deli på Torvet i Aakirkeby.

Abonnér på Bornholms bedste historier hver eneste dag

Keywords: pizza deli, pizza deli rønne, deli pizza rønne